non
orthogonal

Office Pöyry Infra
down-arrow

Office Pöyry Infra

For its headquarters in Zurich, the engineering office needed around 33 additional jobs on an area of 560 square meters.

Meeting rooms and brainstorming rooms define the open office area and create well-lit dynamic work niches. The layout of the meeting and brainstorming rooms are reflected in the linear, yet not parallel to the building, drop ceiling installation. Despite the hard floor surfaces, comfortable acoustic levels are achieved with special insulated acoustic ceiling panels. These dropped ceiling elements in conjunction with the non-orthogonal glass surfaces of the meeting rooms bring a dynamic flow in to the work space.

  • Project: Office Pöyry Infra
  • #: 489
  • Discipline: Architecture, Interior design
  • Typology: Commerce/administration
  • Size: M
  • Status: Completed
  • Year: 2007
  • Builder: Office Pöyry Infra
  • Location: Zürich
  • OOS project manager: Christoph Kellenberger
  • OOS team: Emanuel Ullmann
  • Photography: Dominique Marc Wehrli
Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra Office Pöyry Infra